Jul 30, 2011

Cerita Bonda- 12 Biji 2 jam

Dear Istana Cinta..

Kembali ke pangkuan istana cinta lagi..Update blog lagi...sebagai bukti saya tidak bertapa...masih maujud..Saya mahu menglipur lara nih...err...nak jadi tukang karut nih..maka dengar lah kalian cerita ini...cerita yang bonda ceritakan masa saya demam tempoh hari...mari kita makan kerepek sambil mendengar saya menglipur lara dengan lukisan yang saya hentam kromo...

12 Biji 2 jam
cerita dia macam nih..bonda cerita Pak mat tempe buta huruf...err..bukan pak mat tempe rasanya...saya pun sudah lupa apa nama dia...heee.. dia demam..kemudian dia pergi klinik mahu ambil ubat demam lah... masa dia ambil ubat, nurse pesan ubat tuh kena makan 2 biji 2 jam...maka sepanjang jalan dia menghafal 2 biji 2 jam...sampai lah beliau tersepak seketul batu di tengah jalan.......tengoklah lukisan tidak comel saya di bawah...tak pandai nak mengarang cerita lah...gagal cerita pulak..gagal jadi penglipur lara..jangan tinggal komen puaka ya..sebab lukisan saya yang hodoh tiada tahap nih...






Baiklah cerita tamat....entry pun tamat..buat kesimpulan sendiri..boleh bersurai...nanti update lagi...
harharhar...

Jul 29, 2011

I.S.T.I.M.E.W.A untuk followers

Dear Istana Cinta & hulubalang-hulubalang sekalian...

Saya berbesar hati dengan rendah dirinya ingin memberikan button doodle ini kepada kamu semua.. errr..entah ada yang sudi atau tidak, doodle ini comot sikit...sebab nak siapkan cepat... siapa suka boleh ambil..dan tinggal komen ye... =) sempena ulang tahun kelahiran saya yang ke 23 pada 30 Julai 2011... yang muda boleh panggil kakak..yang lebih tua dari saya kena panggil adik..har har har....okeh...
dekat ruangan kosong yang saya buatkan tuh, kamu boleh masukkan nama blog kamu... =)




Sekian entry tamat...boleh bersurai...

Jul 28, 2011

Doodle Cik Nurfarah

Dear Istana Cinta..

Saya semacam mengantuk saat melangut depan laptop sekarang nih..mahu update laju-laju sebab nak pergi mandi hilangkan ngantuk...owh kali nih saya mahu tunjuk doodle yang saya buatkan untuk pelanggan doodle saya Cik Nurfarah. tak sabar nak tengok dia buat header dia...

over lak letak watermark..sebab takut kena kidnap doodle..hee..


Cik Nurfarah nih ada menerima tempahan..kalau kamu-kamu nak tempah header dan template boleh singgah blog dia.. design-design dia pun ohsem...Harga pun berpatutan okeh..! Jom terjah blog dia...! 

Okeh, entry tamat..mahu pergi mandi dan jumpa tuhan sekejap..kemudian sambung siapkan tempahan yang lain dan hadiah header free tempoh ari... =)  boleh bersurai...

Jul 27, 2011

My Hero

Dear Istana Cinta...

Ini entry jiwang..entry orang bercinta tak ingat alam..boleh skip..atau tak perlu baca..nanti kamu radang hati.. takut kamu muntah hijau atau biru air laut...lepas tuh rasa nak tujal kepala saya.. nanti saya kecut perut..Lama tidak berjiwang-jiwang..ayat geli-geli kat sini..har har har...


Untuk kanda pujaan ati dinda..
gud luck, maal taufik wan najah untuk interview esok..
kanda sentiasa ada dalam doa dinda...heeee...
dekat 3 bulan sudah tidak ketemu...
hati sangat merindu kamu... sob sob sob...
Hati kat dalam nih macam digaru-garu semacam ada kelemumur..
macam iklan syampu
sebab rindu yang amat sama kamu...
Der...wa lapar nasi ayam dara nih der...

udah ler tuh jiwang sikit-sikit...
ini bukan sinetron...ini bukan pentas lakonan..
ini pentas belog...
saya tak bisa bersinetron secara over disini..
udah kawin baru jiwang banyak-banyak sampai senak mata pembaca yang lalu lalang kat sini..
lepas tuh terus terkedek-kedek lari sebab semacam radang hati membaca entry saya..
har har har...


Lagi 3 hari, saya bakal menjadi tua..
sudah akhir remaja kah? entah...kadang-kadang masih terasa semacam kanak-kanak ribena..

Emm..esok..28 hb 7 genap 2 tahun pemergian ayahanda...
Al-Fatihah untuk arwah abah...

Entry tamat...boleh bersurai..
saya ada kerjaan mendoodle harus dibereskan...=)



Jul 26, 2011

Cantik




Everyone has beauty, but not everyone sees it.

Kamu tak perlu menganga luas-luas tengok orang lain cantik, sebab kamu juga cantik! 
mungkin kamu akan jerit sampai habis voltan sebab kamu juga sangat cantik!
kamu tak perlu mencari identiti lain untuk cantik, takut kamu hilang identiti pula..

Allah itu cantik, Allah suka kecantikan maka setiap ciptaannya adalah cantik

Cantik luar...cantik dalam..
kamu sangat cantik!

Err..entah apa yang saya merapukan...bukan putus fius..tapi itu kenyataan..

Jul 25, 2011

Header Doodle Anis Aneesa

Dear Istana Cinta & Hulubalang sekalian...

Tengok tajuk dah tau entry fasal apa...saya semacam sebok la akhir-akhir ini...tiada takrif kehidupan di sini...tiada entry cetek akal saya seperti selalu...rasa semacam tidak puas hati...har har har...baiklah terus ke tajuk utama... Kali nih Header Doodle Anis Aneesa pulak... mendoodle sampai keluar keringat tulang empat kerat... sebab saya sangat tidak pro lah nak mendoodle lelaki.. tapi saya adalah PROsak ..har har har... jantung kat dalam macam nak tergolek-golek sebab sangat tidak pandai... Maka cik Anis Aneesa terimalah seadanya...

Dalam entry Anis Aneesa yang lepas masa join contest saya, dia minta :

  • Sepasang doodle
  • Pokok- yang nih saya tak buat ye anis..sebab rasa tak muat header...
  • Bunga
  • Awan- saya buat awan bentuk love...kat dalam entry nih tak nampak awan tuh sebab background entry saya kaler putih..klik gambar mungkin nampak..
  • Kaler purple,black,pink & warna-warna kontra dengan background dia..
Dari apa yang Anis inginkan pokok je kot saya tak buat...yang lain-lain tuh InsyaAllah ada..
dan saya tambah beberapa items yang saya rasa perlu..antaranya:

- Belon
-papan tanda
-Bangku



Nih doodle couple Anis dengan en.bf beliau...
Kelainan doodle anis dari doodle yang selalu saya buat adalah dekat mata dia..
.saja try buat mata macam tuh pulak..tapi macam tak best la...
hilang identiti doodle saya macam tuh sebab selalu doodle saya ada bulu mata saja...heee
saya tak tau rupa bf anis macam mana so saya hentam kromo saja..dengan harapan
anis suka la...huhuhu..saya buat pasangan doodle nih pakai tshirt couple...yang dekat baju doodle anis tuh tak nampak la pulak apa saya lukiskan sebab bertudung ...huhuhu..


boleh klik untuk tengok lebih jelas..
Ani Aneesa empunya blog Anis Aneesa.. errr..berbelit-belit pulak..
Blog beliau lebih kepada personal blog rasanya... Anis Aneesa pun sudah mula belajar mendoodle dengan Dani.. lepas nih gulung tikar doodle la saya macam nih..heee...
Jom ramai-ramai terjah blog Anis Aneesa


Baiklah, entry sudah tamat..sapa-sapa nak tempah header doodle atau doodle email saya okeh! bayaran secara bank in...saya jarang guna fon, so top up macam kurang bermakna untuk saya....=) boleh bersurai.





Jul 24, 2011

Header ainthegorgeous

Dear Istana Cinta...
Beberapa menjak nih, istana cinta asyik update dodol dan header dodolnya.. entry nih pun entry yang ada dodol jugak...kali nih pemenang header ainthegorgeous.. memang gorgeous la beliau...Dalam entry ain dulu, dia minta header ada doodle + love + picture sendiri+ palace for cinderella. TAPI kan ain, saiz header ain kecik sikit, so saya semacam tak boleh nak buat benda yang diluar alam la...saya tak buat palace tapi saya ganti dengan pumpkin car..Jangan buat wajah kelat-kelat manis ye bila tengok hasil di bawah...


Ini doodle ain. saya cuba buat gaun yang kembang-kembang tuh tapi macam tak comel je..
so saya buat gaun tak kembang la...huhuu


yang nih saya buat transparent


yang nih saya buat corak kat belakang.. sebab rasa kosong sangat.
nak tambah doodle lagi takut sarat dan semak.. saya hantar kat email ain ada 2 corak kat belakang tuh. ain pilih lah yang mana sesuai.

Jom terjah blog ainthegorgeous. blog ain nih comel ja macam tuan dia.. tapi kalau masuk header saya nih tak tau la jadi comel ke jadi kurang comel. blog ain lebih kepada personal blog rasanya...saya pun belum habis khatam blog ain... =) tak apa jom sama-sama pergi geledah blog beliau.

Tak Pandai Doodle kereta
Baru-baru nih ada pelanggan saya minta buatkan header yang ada kereta... tarik nafas panjang saya semacam mahu putus nyawa..sebabnya saya sangatlah tak pandai mendoodle kereta sejak azali lagi. 2 hari berturut-turut praktis buat kereta macam yang dikehendaki. Nanti saya update header pelanggan saya tuh... entry nih cuma nak tunjuk kereta yang saya tak pandai buat. tuan header minta sport car atau mini cooper... saya cuba buat mini cooper tapi adik saya cakap nampak macam porsche.. har har har.. buta kereta la saya... pelanggan lain jangan minta kereta, motor ke dari saya.. nanti tak tau jadi rupa apa pulak... 

klik untuk penglihatan lebih jelas.

Bila dah siap header, saya rasa macam kereta di atas sangat comel...nasib header orang...heee..
okeh, entry tamat..nanti update lagi... =) target header free seterusnya header anis aneesa... header yang letak pict sendiri saya belum buat sebab tandus idea nak masukkan pict dalam header. sabar ye pada yang berkenaan.





Jul 22, 2011

Header Doodle Kaseh Suchi

Dear Istana Cinta & hulubalang-hulubalangnya...

Lama beta menyepi dari bergelak ketawa di sini...har har har... beta sebok..sebok kacau dodol.. har har har..gelak lagi....

Takrif Hidup Terkini
Sudah sehat dari demam, yieeeeehaaaaaaa... boleh gelak ketawa tak ingat alam...har har har... sehat itu best...tidak lagi dikelilingi segala jenis minyak mahupun ubat...boleh kacau dodol tak ingat belanga mahu tumbang....hidup sudah sehat..dan hidup sedang sebok dengan tempahan doodle...heee

Header Doodle Kaseh Suchi
Baiklah...saya sudah siapkan header Doodle Kaseh Suchi.. dengan harapan dia suka.. sebabnya otak kat dalam sudah semacam ketandusan idea... dalam entry saudari Kaseh Suchi tak diterangkan header doodle yang semacam apa dia nak... dia cuma bagitau nak kaler merah + hijau. so saya buat ikut akal saya saja.. maka idea yang kering dek kepanasan suhu demam baru-baru ini sangat lah kontang.... jom tengok...


nih doodle Kaseh Suchi..
saya main buat je baju..

Nih Header Kaseh Suchi...
harap kamu suka la eh...
Klik untuk gambar lebih besar

Belog Kaseh Suchi nih bila saya teliti lebih kepada blog contest kot... so pada sesiapa yang tengah cari contest untuk joint boleh pergi tengok dekat blog kaseh suchi...jom terjah..! 

Header Doodle Nani (Pelanggan pertama Header Doodle)
Okeh, seterusnya kita tengok pula Header Doodle Pelanggan pertama saya, NANI . Pemilik blog yang comel.. dan impian dia pun comel.. semoga hidup nani penuh magik.. dengan kuasa tuhan impian Nani jadi kenyataan ye dik.. akak doakan... aMINNN...heeee...

Nani tempah Header Doodle yang ada :
  1. Doodle perempuan pakai baju pengantin. so saya buat baju pengantin yang ala kadar saja lah.. sebab saya belum jadi pereka pakaian pengantin..har har har... so bila baju pengantin, doodle tuh mestilah pegang bunga tangan..
  2. Doodle lelaki- Mr.Doctor yang belum diketahui siapa lagi...heeeee...
  3. Items tambahan = Hospital cute + bunga tangan - mula-mula saya buat hospital bentuk love tapi nampak semacam serabut, so saya buat semula hospital bentuk macam rumah sikit..
  4. Items tambahan dari saya- saya tambah pagar + stetoskop 
  5. Pebbles- pebbles nih item akhir lepas nani tengok hasil header yang saya buat, dia minta tambah pebbles.tapi pebbels tuh bukan saya doodle. sebab nani nak yang real..so mintak kat pakcik google je lah..

Nih doodle Nani. Mr.doctor nani tengok dalam header la eh...



Nih Header Doodle Nani. nak tengok lebih jelas boleh pergi blog NANI
Blog nani nih lebih kepada personal blog..kalau berminat boleh follow..

Baiklah penat mengacau dodol... nanti update lagi, target seterusnya untuk pemenang header, mungkin saya akan buat header doodle ainthegorgeous dan penempah header yang lain.
Okeh..entry tamat... jumpa lagi... =)





Jul 18, 2011

Kembali menaip

Dear Istana Cinta & hulubalang sekalian...

6 hari hidup semacam tidak tentu hala...demam yang tak tahu punca..makan pun sekadar 2,3 sudu sekali makan...hilang selera... sampai 6 hari demam jahat itu ambil... saya sakit tahu..? siang dan malam saya sama...SAKIT...tapi berlainan suhu...malam mungkin melebihi takat beku... siang mungkin melebihi takat didih...eh..macam hiperbola saja takat didih..boleh main masak-masak atas kepala saya macam tuh... hari nih rasa lebih kuat..harap sampai bila-bila... semalam saya jumpa Doktor.. mula-mula dia macam nak suspek saya denggi..berdasarkan soalan yang ditanya la.. tapi bila dah ambil darah.. semua ok...pelik bukan.. demam tahap macam sudah mahu hilang nyawa...

Online approve komen pun guna netbook adik time dia tengah guna sebab tak larat nak buka laptop sendiri... blog saya pulak semacam mati saja..sebab tuan dia sendiri pun semacam tak tahu nak hurai takrif yang semacam apa...nih saya update..supaya blog saya hidup semula dan subur kembali...moga tuannya pun macam tuh...

InsyaAllah mungkin sudah mampu beraksi dengan doodle kembali...sebab sekarang sedang membuat tempahan Nani .. =) dari tadi semacam kusyuk mengadap photoshop.. moga tulang belakang ini kuat... saya selang seli buat header yang ditempah dengan hadiah pemenang header hari tuh ye.. 

Nih doodle Wanie hari tuh.. =)



Okeh..entry tamat, nak teruskan kerja doodle, makan, makan ubat..kalau ngantuk tido jap...kalian boleh bersurai...sebab entry dah sampai titik.



Jul 13, 2011

Header Lidi Ummi dan Header doodle Wanie

Dear Istana Cinta & hulubalang-hulubalang istana

Takrif Kehidupan
Saya masih gering..err..hiperbola... saya masih demam apa ntah..siang lepas pukul 11 badan saya mula panas... lepas telan panadol saya berpeluh semula...pukul 6 plak badan saya start sejuk... demam apakah ini? sangat menakutkan.. semalam sudah telan ubat...semalam jugak selepas pukul 10 pagi sampai ke hari ini saya tidak on9 langsung... pukul 2,3 pagi semalam badan saya basah dengan peluh semacam kena simbah dengan air sebaldi semacam sudah mahu kebah... tapi rupa-rupanya itu semua sementara...Siapa doktor disini? cuba renung dalam gelob jampi saya sakit apa..?  Maha Suci Allah... berat sangat demam kali ini.... ringankanlah... baiklah ini bukan entry kelakar yang ada ketawa saya banyak das.. ini entry saket...huhuhuhu.... 

Header Lidi Ummi
Nih header Lidi Ummi..seperti dalam entry dia..saya buat saja...sangat simple bagi saya.. memandangkan kesihatan yang tidak berapa sihat... tengok lah ye...harap ummi suka..



Yang 1st nih transparent


Yang 2nd nih plak tak tranparent..
Kepada Ummi, silalah guna yang mana suka... =)
Jom terjah blog ummi...saya masih baru mengenali dia...

Header Firdani a.k.a Wanie

Okeh seterusnya, header wanie..wanie nih orang yang ke2 minta header doodle.. so lepas dani saya buat yang dia pulak....jom tengok..harap-harap si wanie nih suka la eh...walaupun saya tepek gambar saya... har har har...




Nih header wanie..tak ada yang pertama atau kedua...har har..

kalau yang kedua mesti ada setepek gambar saya..har har...
Alahai...doodle wanie saya tak buat watermark..nanti saya letak dalam entry seterusnya ye...

Wanie nih peramah orangnya..banyak idea dia nak tegur di shoutbox...follow la dia..dia ada buat segmen bloglist kot..tak rugi follow dia..jom gi blog dia..!

Penempah Header
Berikan saya waktu ye..untuk settlekan sikit-sikit header-header kalian...Mungkin saya akan update entry dan buat header berselang seli dengan header pemenang header saya sebelum ini.. Eh..tidak lupa jugak...penempah header sila detailskan sekali saiz header...lupa nak gitau sebelum ini...maaf..

Baiklah entry tamat...saya perlu berehat semula...sangat tidak bermaya.. Alhamdulillah ari nih boleh siapkan 2 header kat atas tuh...kalian juga boleh bersurai..entry habis..

Design With Love

Jul 11, 2011

Tempahan Doodle di Istana Cinta

Dear Istana Cinta & hulubalang-hulubalang sekalian...

Takrif hidup terkini
Err...saya saket...eh...tak kat dalam kepala nih berdenyut-denyut..semacam nak pecah... tulang kat dalam terasa semacam mereput tiba-tiba.. kaki terasa sejuk...kuku pun tak suam-suam lagi dah... nak demam kah? mungkin.. tapi saya sangat anti demam.. boleh undang kebencian yang melampau.. Ya Tuhan...jauhkan demam dari diri saya...sangat lah tak nak terbongkang di atas katil.. bermata kuyu... bermulut merah..sangat tak nak..semua itu perit bukan....

Tempahan doodle dibuka
Untuk yang berminat sahaja... Baiklah, membuat doodle sampai terasa mahu demam..har har har..tak apa demi menyara kehidupan.. boleh bukan...? Baiklah seperti entry lepas.. ada saya nyatakan tentang pembukaan tempahan.. maka saya buka dengan harga promosi dulu... bermula 10 hb Julai hingga 30 hb Julai.. selepas itu terletak atas budi bicara saya.. 

1 Doodle + 1 item tambahan = RM5

contoh :


Doodle Dani


Header Doodle = 1@ 2 Doodle + 2 items pilihan anda + item yang saya rasa patut ditambah
=RM10

Contoh :





Header blog saya sebelum ini..

Bayaran dibuat melalui Bank in / Transfer



Doodle Mrs. Farhan

Ini doodle pelanggan pertama saya .. Mrs. Farhan.. Tima kasih kamu...sebab jadi yang pertama..sangat-sangat pertama la...  =) jom tengok apa kata dia...



Baiklah..kepala semacam menuntut untuk pecah... saya perlu sign out... kalian juga boleh bersurai.. entry tamat...


Design With Love :

Jul 10, 2011

Header Doodle Nurdani

Bismillahirrahmanirrahim....

Err...mulakan dengan lafaz bismillah..sebab semacam nerves nak bagi Dani tengok header dia yang dah saya siapkan nih...Tak tahu la dia akan menjerit habis voltan sebab suka atau tak berapa suka... har har har... Yang lain-lain datang tengok jangan menganga atau buat muka tiada emosi pula...sebab doodle saya kualiti rendah...huhuhuhu saya tahu la saya masih baru di bidang doodle..tapi saya dah cuba sehabis baik untuk pemenang-pemenang segmen header free saya... Baiklah tak sanggup membuang masa yang semakin sedikit.. broadband saya lembab tiada tahap tahu..? hangin!




Dalam entry Dani tempoh ari: 

1. dia minta header doodle...  
2. nak doodle
3. rumah dan 
4.taman... 

so saya buat 2 sebab saya dilema, nak letak dalam ke luar doodle dani tuh...
yang nih 1st header saya buatkan daripada 10 orang yang menang... 
yang lain-lain nanti harap-harap tidak dilema la...


nih yang 1st


nih yang 2nd

Kalau tak berapa jelas boleh klik kanan, tapi bukan COPY
Dani je boleh copy sebab ini untuk dia..
klik kanan dan pilih open in new tab.
So, ini saja yang saya mampu... dani try la yang mana sesuai eh..
segala kekurangan saya minta maaf okeh... 

Kepada yang lalu lalang disini dan baca entry ini, Saya perkenalkan blogger Nurdani... Pemilik blog younique NURDANI , eh skema pula saya kan..semacam berucap di pentas-pentas..har har har... okeh, kembali ke isi utama.. dani nih pandai tau bab-bab design, kalau kamu semua punya impian setinggi gunung untuk melihat design bilik yang cun melecun boleh ke blog Dani...dan mungkin boleh request dia design kan blog kamu.. ohsem tau...

Saya ingat nak buka tempahan doodle..nak kumpul duit nak kawin...har har har...sape berminat boleh lah hantar utusan ke email saya okeh.. Harga promosi RM5 untuk 1 doodle + 1 item tambahan.. bayaran bank in/ transfer.. sebarang pertanyaan boleh tanya saya... Promosi sampai 30 hb 7.. Sempena ulang tahun kelahiran saya... har har har... tapi kalau tidak berminat atau kurang percaya janganlah main-main..nanti saya radang hati terus pergi bertapa belajar ilmu kaler hitam... har har har...tapi kalau nak doodle super saiya punya jenguk belog cap ayam...atau belog mel Amelina

Okeh entry sudah mahu tamat... istana cinta sudah muak ditaip-taip... next target header WANIE . Siap sedia wanie untuk ditepek gambar saya...har har har...

p/s : yang nak buat header ada gambar jangan lupa email gambar ye...

Jul 9, 2011

PERHATIAN kepada 10 orang pemenang header!

Dear Kalian Semua yang Terlibat...

Baiklah..ini entry serius tiada tahap...tiada ketawa secara besar-besaran seperti selalu... okeh maaf berbahasa basi pula... kepada kalian 10 orang gadis melayu tersebut...di sini saya sertakan link kalian semua..sila check kalau ada tercicir atau tiada....

1. Farah Dyana
2. Ummi
3. Nurdani
4. Syue Syada
5. Wanie
6. Kasih Suchi
7. Ainthegorgeous
8. Anis Aneesa
9. Liya Laa
10.Syira
11.Sang Puteri (Kes Istimewa)

Kes Istimewa
Baiklah tak perlu naik antu atau naik angin dulu..kenapa ada 11 orang sedangkan syarat saya cuma 10 orang... Terlepas seorang... memandangkan adik sang puteri dah buat entry... Syira pembuat entry terpantas terakhir pada jam 6:19 petang, manakala adik sang puteri pukul 6:22 petang...maka berdasarkan budi bicara saya, saya terima juga untuk buatkan header adik sang puteri.. lagipun permintaan dia sangat simple... =)

Bagi yang nak header ada gambar sendiri, saya minta hantar ke email saya gambar kamu ye... hantar ke farhah_zaidah@yahoo.com.. kalau kamu tidak bertindak segera, maka header pun lambat lah saya bikin.. ataupun saya semacam syok sendiri terus lekat gambar saya pada header kamu... heeee...

Saya sudah draft header untuk kamu semua...tinggal seorang dua saja lagi yang belom...sebab otak kat dalam kepala semacam kering kontang... bagi yang buat penerangan sangat jelas kehendak header dia, memang cepat saya imagine... setakat ini, saya dah siapkan rumah untuk Nurdani...sebab dia orang pertama yang minta header doodle... =)

Okeh...entry tamat..! boleh bersurai...tima kasih atas kerjasama anda...

Jul 8, 2011

Header blog free untuk 10 Orang terpantas


UPDATE : PENYERTAAN TAMMAT!

Dear hulubalang-hulubalang istana cinta!

uih....panjang pulak aku rasa...semacam tajuk esei....eh...silap-silap... bukan aku..tapi saya... saya mahu jadi perempuan berbudi bahasa pula... kanda saya sudah naik berang sebab bertutur dengan 'aku'.. maka saya, dinda yang taat harus lah taat pada setiap kata-katanya...har har har.... saya tukar header sekali lagi.. sebab rasa macam istana sebelum nih kecik sangat...dan tertinggal satu karakter penting dalam hidup saya... har har har...



header sebelum ini.. jenis doodle..


Nih yang sekarang... doodle jugak
cuba teka apa karakter baru tuh.... har har har..







Header Free untuk 10 Orang terpantas
Baiklah...setelah dipikir-pikir...hulubalang semakin bertambah... maka dengan ini saya mahu buat amal jariah la...sedekah... sape nak header free angkat laptop! baiklah tak payah berlakon saya tak nampak...tak ada gelob jampi dekat sini mahu tengok... tak perlu menganga...tutup mulut... Jangan menjerit sampai habis voltan dulu...Baiklah mari makan kerepek sambil tengok syarat-syaratnya... free mesti ada syarat... biasalah saya kan diktator... har har har.... TAPI.... harus diingat hanya untuk 10 orang terpantas..


Syarat-syarat :

1. Mestilah followers @ hulubalang istana cinta nih la yer...

2. Buat satu entry tentang header free ni.. 
masukkan sekali banner di atas...dan linkkan ke istana..

3. Dalam entry tersebut sertakan :

a. URL blog

b. Tajuk bagi blog

c. tagline blog kalau ada...

d. konsep header yang diingini. contoh :
-tema orang lidi...
-doodle dodol. macam header saya ke... 
(yang nih saya boleh lukis seekor je doodle okeh..)
-nak letak pict sendiri, 
-ada kerawang, munga-munga...
-etc...

e. Saiz header.. contoh : 800 x 400

f. Kombinasi warna pada header..

4. Tinggalkan link entry anda di entry ini... nanti saya terjah...

5. UPDATE 3:59 8/7/2011- sertakan EMAIL kamu sekali okeh..!
Emailkan gambar kalau nak masuk gambar atau yang sama waktu dengannya 
dalam header ke email saya... 
farhah_zaidah@yahoo.com

Tarikh Tutup :
Bila dah cukup 10 orang yang terpantas...

* contoh header orang lidi boleh tengok sini..

Saya cuma mampu buat header ala kadar lebih kurang saya sajalah.. kalau nak yang debom jangan beri harapan pada saya..saya tak nak lah bom-bom.. nanti mati katak.... dan beri saya waktu untuk bekerja keras okeh...! jangan tujal kepala saya kalau saya buat lambat.....saya cuma buka untuk 10 orang sebab saya nih kan semacam sinonim dengan pemalas..maka tidak boleh buka secara ramai-ramai.. nanti mati buat header..har har har.... Baiklah entry tamat..! boleh mula buat entry...