Nov 22, 2011

Uittt... Uitttt...

Dear Istana Cinta...

salah satu doodle sedutan daripada drama sebabak yang belum habis dikerah idea...hee


Tajuk tak ada kena mengena dengan isi... ini entry sekadar menterjemahkan takrif kehidupan akhir-akhir ini... Minggu nih agak sebok..sebabnya saya nak kena hantar bab 2 tesis pada penyelia..hari khamis pula ada Kuiz.. 15% untuk kuiz tuh... ari jumaat kena jumpa penyelia pula.. tuh tak masuk sebok buat assgment...huhuhuhuhu..

Owh ya..semalam dup dap dap jantung kat dalam nih... tahu kenapa? sebabnya semalam keluar senarai penempatan praktikal.. Saya dapat praktikal di Sek Men Keb Agama (SMKA) .. Alhamdulillah Sek Agama.. Area Seremban.. Sekolah mana tak boleh bagitau la kat sini.. tapi nama sekolah tuh macam macam sangat familiar di pendengaran saya la..nanti takut-takut terjumpa adik-adik yang bersekolah kat situ di kalangan followers istana cinta pula.. tak fasal-fasal dapat gelaran Ustazah doodle kan...harharhar....Pastu masuk kelas ajar doodle pulak...hahaha..eh..tapi kalau ada adik-adik followers yang study situ...rasa macam kenal akak nih tegur2 la ye...heeeee...

Bila dah tau tempat nak praktikal nih jadi bertambah dup dap dup dap la...nak cari rumah sewa lagi..huhuhuhuhu...emmm..yang bertanya fasal tutorial doodle, doodle dan sebagainya nanti ada kelapangan InsyaAllah saya jawab ye...huhuhu 

baiklah entry tamat! nak ke library jap lagi... tata!

Nov 12, 2011

Freebies Doodle Perempuan untuk Followers Istana Cinta

Dear Hulubalang Istana Cinta...

Saya asyik lesap tanpa entry... tapi angka hulubalang semakin bertambah jugak, makanya saya rasa sangat terharu dan bertambah terharu bila blogger2 yang selalu singgah di istana cinta turut memberikan like kepada logo saya... haish...sangat terharu.......=) Oleh yang demikian saya nak bagi freebies doodle untuk followers istana cinta..terimalah seadanya... =) Sebelum tuh, sekali lagi ingin memohon bantuan, supaya like lah logo saya di SINI dulu, kemudian Like SINI pula.. kalau ambil, tinggalkan komen ye..nak tau jugak sape pembaca dan followers Istana Cinta...









Pemenang Contest hari tuh yang belum email, sila email ye...
Banyak lagi tempahan yang belum settle..huhuhu...
esok malam balik kampus...huhuhuhuhuhuhu..

Nov 10, 2011

Lagi Koleksi Tempahan Doodle dari Istana Cinta

Dear Istana Cinta,

Lama saya tak update sebab tak ada idea nak update..kena tag tapi tak jawab-jawab lagi...heee.. tak per la jamu mata dulu dengan doodle-doodle nih....
Doodle ditempah oleh Mish Apple..
nak doodle vintage katanya

Doodle Alia..
Doodle Cikgu katanya..


Doodle Afzan Amira..
Doodle polis dan maritim katanya..

Doodle Ili Dalila
Doodle ahli farmasi katanya..

Sekadar entry pendek..
sebabnya jiwa kat dalam nih tak berapa nak stabil..
mood hilang entah ke mana akhir-akhir nih...
nak berkarya pun mood umpama hilang ditelan naga...hee 

Nov 4, 2011

Logo dipertaruhkan untuk Vintage Freaks Yaw


Dear Istana Cinta..

Rasa semacam lama je tidak update di sini, malam nih nak balik Kedah.... mood nak balik menguasai diri.. tak sabar nak sampai kedah pagi esok berjumpa dengan kucing-kucing kesayangan.....heeeeee...  Okey, berbalik kepada tajuk... Saya ada menyertai pertandingan mencipta logo untuk Vintage Freak Yaw yang menjual pakaian-pakaian vintage untuk lelaki dan wanita... jadi kalau anda pencinta vintage boleh lah mengunjungi page Vintage Freak Yaw di SINI


Harap pihak tertentu tak copy logo nih ye...

Ini logo yang saya pertaruhkan...
Makanya disini saya ingin memohon bantuan kawan-kawan pembaca blog saya untuk turut menyokong
saya dengan memberikan 'like' anda pada logo saya...heee..skema jap...

Langkah-langkah :

1.) Like Page Vintage Freaks Yaw di SINI
2.) Like Logo saya macam di atas di SINI

Terima Kasih, Salam Aidil Adha dari saya..=)