Jan 13, 2012

Berjinak-jinak




Baru berjinak-jinak dengan adobe illustrator (ai)
tak pandai guna pemadam ai...grrrrrrrrrrrrrrr...kesian makcik kat atas nih...
sape yang hebat, tolong ajarkan..heeee..

saya suka kartun yang rupa dia comel dan kelakar..
tapi saya kagum tengok orang yang pandai buat vector....

Lagi 1 paper menanti selasa nih...
okey..entry tamat!




9 comments:

kai said...

comelnye doodle..chaiyok..

Tengku Puteri said...

kai- tima kasih.. =)

merahitujambu said...

selama ni awok lukis guna apa???software dia sama je dgn psd kan dear

Eza Boom Boom :) said...

comel la tuu :) Heee.. ^^ ada bakat la awak. Eza memang tak pandai lansung benda macam ni, dah try but i'm failed. :(

Cik Cempaka said...

comel jugak rupa makcik tu ^^

nurdani said...

semua comel2.so yang ni pun comel.geram tengok

Puan Kutu said...

isk2 akk pasal sware dia pun taktau.huhu..

akk kagum dengan semua pembuat doodle dan vektor..:)

هانيم إرشاد said...

comel jeww doodle tuw.. hehe :)

done follow here :)

deardearyhaty.blogspot.com said...

aloloo..tomey2..:)