Jan 26, 2012

Tajuk bubuh kemudian..




Salam Alaik....
sekadar entry pendek...sebab rasa macam dah lama membiarkan blog terkontang-kanting disini..
exam pun dah selesai..dah seminggu berada di kampung halaman..
sedang mencari mood untuk siapkan tempahan..
emm.. agak-agak saya nak lukis apa kalau tengok pict kat atas nih?
broadband slow...nak update blog pun susah............grrrrrrrr...

19 comments:

Nur Syazwani said...

Basikal ! atau motor ! err , betul ke ? ehee ..

Tengku Puteri said...

Nur Syazwani- nak dekat dah tuh jwpan..hehehe...

Nor Suhaida said...

skuter :D Betul tak XD

Zalina Hassan Zamri said...

skuter!!

Mr. Doctor said...

Dah lama x update ni.. I know!!! itu VESPA kan.. hehe

merahitujambu said...

nk lukis skuter..sibuk sgt ni.rindu cik puteri

Tengku Puteri said...

Nor Suhaida- haha..tepat sekali! eh..btul2 teka ke memang dh nmpak jwpn kat pict? heeeee...

Tengku Puteri said...

Zalina Hassan Zamri- heee..tepat sekali!

Mr. Doctor- vespa ke MD? xpa2 nanti kta tgok gmbar akhir ye...hee


merahitujambu- tepat sekali...MD je mata nmpak vespa...haha.. rindu cik MIJ jugak!

Wanie-san said...

kretif sungguh anda..suke tengok pic katun2 dlm blog ni..mcm dah dpt idea nak temph kartun utk kad kawen je..^_^
mcm pic moto vespa je..hihi

Mr. Doctor said...

ngehehe.. terabun sekejap.. dh nampak dh.. itu skuter.. <-- org lmbt blajar.. hadoii..

keri ikhwan said...

cepatla siapkan lukisan tu... nk tengok :)

Nor Suhaida said...

Hahaha. betul-2 teka lahh :D sebb kalau motor mcm lainn je. mesti lah skuter XD

hazanis said...

vespa...vroooOmm...:P

Tengku Puteri said...

wanie san- tima kasih wanie..wanie pun mata macam MD jugak..haha

Tengku Puteri said...

Mr.Doctor- nasib rabun sekejap...hehe

Tengku Puteri said...

keri ikhwan- dah lama siap..=) dah buat entry pun..sila tengok...hee

Tengku Puteri said...

Nor Suhaida- ok2 cayalah...heee

Tengku Puteri said...

Hazanis- alaa dear kurang tepat...heee...

Puan Kutu said...

dah tau dah jawapannya..lately sibuk dengan urusan dunia..nak bw pun lambat2..hehe