Feb 23, 2012

Drama Sebabak : Oh! Menantu..


Hai...TP disini.. 
Jom layan drama sebabak TP.. hari nih TP nak bercerita fasal awek cun...
Drama sebabak kali nih versi malas..malas nak buat frame banyak2..huhu...
tapi doodle TP versi baru...macam doodle di header dan footer Istana Cinta..







































Errrr..Kecantikan wanita : memikat atau menjerat? heee..
moral value buat la sendiri malas TP nak hurai panjang2...kehkehkeh...


p/s: akhir-akhir nih broadband sangat slow..susah nak on9..hukhukhuk..
terlepas drama sebabak yang lain? boleh klik page drama sebabak yang ada kat sidebar...

29 comments:

Puan Kutu said...

pukul 2petang pagi buta?tak pakai speck kot si tipah nie.haha..

MJ said...

haha..memikat dan menjerat..kak farhah da boleh apply jdk kartunis nih..

Tengku Puteri said...

Puan Kutu- hahaha...tuh la natijahnya terbiasa bangun tengah ari rembang kak...hehe

Tengku Puteri said...

MJ- Memikat sebab cantik..menjerat jugak sebab terlebih cantik setelah mekap tebal...hahaha... tak boleh apply lagi la akak nih..lengggok badan kartun akak nih still keras..huhu.

Woofer Storm said...

nmpk cool je gmbr2 ni.

#jgn nilai dari luar,mntau yang dalam tu lagi bruk dari benda yang sebenar..ehhee

blog-tips-kurus said...

selekeh pon comel jugak katon ni. hihi!

*bf macam Yusry jek! :-)

S.n.Fariza said...

:) hik3. comel.

Mardhiyyah Ridzuan said...

Haha. Nice. Sape2 trase?? =P

Ummi HaniE Annisa said...

salam...

berbakat lukis ni TP .. bolehla giatkan lg buat komik ke .. ;)

Tengku Puteri said...

Woofer Storm- betul2... xsemestinya cantik luar cntik dalam...hehe

Tengku Puteri said...

blog-tips-kurus-haah la..sy pun bru perasan mcm yusri...kehkehkeh...

Tengku Puteri said...

S.n.Fariza- hehe..tima kasih..

Tengku Puteri said...

Mardhiyyah Ridzuan- hohoho..terasa jugak...hehehe...

Nyamuk Terbang said...

boleh buat komik lepaih nie

Aujinz said...

kah kah kah.. Tipah baru bangun rupanya..

Ckin Kembaq said...

mak mentua nak test la tu..hehe

Mr. Doctor said...

Moralnya.. Kita mestila jujur dengan bakal mak mertua kita.. haha..

Erk.. Nak lwn internet sapa lagi lembab ka? huhu.. ni pun MD terpaksa open in new tab setiap gmbr kat atas tu.. berjanggut nk tggu..

Hanamiko Sakura said...

hehehe... lawak betul...

tulah kan... nak tengok orang jangan dari luar je...

Scya Lollita said...

alamak mcm trase je haha

Woofer Storm said...

bz ye tak update mcm sy gak..ehheheee

Munnafendy said...

alahai...cancel terus buat menantu tipah oi..haha

merahitujambu said...

adeh..tipah tetipu lagi..XD

✿Gucciey Lavender✿ said...

dah . kantoi bgun lmbat . kahkahkah .. follow sini :)

corat coret sendiri said...

hahaha..kelakar nyer..pengajaran pada semua nyer..jgn jd mcm ni..

NIA SI DRUMSTICK said...

hahaha..lucu giler ah cite nie..terasa kite..ahahahha

Cik Rose Cute said...

hihihi lawak betul...cik tipah baru bangun tido...

Uncle Jonni said...

alamat lepas kawen... hari2 sarapan kat kedai mamak...
huhuhuhu.....

Myra Azraff said...

gyahahah..gambar last tuuu...haha..adehh...lagi lawa..molekkk gitu XD

Eyra Meow said...

haha ! tak boleh blah ! lawakk :D muehehe