Feb 8, 2012

Teka-Teki




Doodle versi malas sikit..
tapi sebab nak update blog jugak..
maka saya lukis jugak la..harharhar..









Entry tamat!

p/s: Ayan bukan nama sebenar..masa kecik-kecik dulu beliau tak pandai sebut aiman jadi sebut ayan..
sampai ke besar kami panggil dia ayan...beliau banyak bercakap...

25 comments:

nanad said...

heheh..ayan..ayan.. >.<

merahitujambu said...

bahaha..lawak nyaa...comelnyaa blog dia skang

Tengku Puteri said...

nanad- hehe..beliau memang mcm tuh...hehe

Tengku Puteri said...

merahitujambu- beliau memang pelawak jugak kadang2...tpi memeningkan kepala..hehe... sy design gaya malas je awok..tak comel pun..sy pulak bosan tgok simple sgt..huhuhuhu...

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

comel je ayan.. jawapan yg nak kena debik.. huhu.... blog comel jer

fieha said...

dulu pon pnh terkena ngan teka teki ni..nk jawab pk logik je x terpk langsung psl ultraman..hehe

Isma Haneefa said...

heee...tomeynyer^^

kai said...

hahahaha...
jawapan dia sangat xleh blah..
tapi kiut...

==New Entry==
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/02/extended.html

=Jom Join====
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html

Mr. Doctor said...

amboi2.. umoq brapa ayan ni.. hehe.. Pandainya.. Sampai tak terjangkau akal sepupunya.. haha

SyUhAdA said...

hakhak..

Scya Lollita said...

ish3. pengaruh movie banyak sangat kihkihkih

Mie Hishamuddin said...

sama perangai dengan adik mie...great! ngee...btw lawa header..sempoi je =)

keri ikhwan said...

header baru nih... hitam putih ..cool... walaupun hitam putih tetap ceria :)

Dinda Iva said...

Assalamualaikum...lamanya kita tak beramah mesra rakyat tempatan..hehehe... teka-teki,,anak buah kita semua suka main teka-teki..bila kita bagi teka-teki semua takmau jawab alasan susahnya maksu..khekhekhkehe

Puan Kutu said...

haha budak bernama aiman semuanya banyak cakap.samalah dengan beliau(anak akk)

Reena said...

Hahaha... kelakarlah Ayan... mesti comel macam nama dia...

p/s : Awakkk.... akak ada emel awak tadi.... Hehehe... sori tau sebab emel lambat sangat. Peace!

Reena said...

By the way akak ada buat satu entry dekat sini:

http://www.reenaonline.com/2012/02/hadiah-menang-contest.html

Mekasih :)

Adila Saidi said...

comel je doddle tuh :)
aiman jadi ayan? jauh menyimpang tuh , hehe :)

cikwahidaidris said...

hehehe, comel.

syafeika edora said...

ni pikiran positif ni,, siap kne fire2 bagai..isy..isy..

★ aIsyaH ★ said...

c0mel la ayan..tp betul la tu..
ultr0men dah hapuskan da.. :)

blog-tips-kurus said...

maafkanlah dia... ;)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hihi..lawak...dila gelak trus bila msuk blog ni..blh imagine tau ape doodle tu ckp..tambah2 doodle pmpuan kt footer tu..sdih tgk laki tu nk blah dh...yg trima ksih sudi singgah tu...hikhik..xhbs glak lg ni,,:D

Tengku Puteri said...

Kaisara Aiman Punye Blog- apa dialog yang dila imagine? hehee..

Eyra Meow said...

ahahah :D entri awak ni semuaa buad saya gelak2 or senyumm memanjang :D doodle comelll .