Apr 3, 2012

Untuk Followers Istana Cinta


Salam Alaik...

Untuk followers yang terus-terusan menziarahi blog saya walaupun sekarang saya sangat jarang update blog..disebabkan kekangan waktu... Ucapan terima kasih saya ucapkan...sebagai tanda penghargaan saya kepada kalian terimalah doodle dari Istana Cinta yang tak seberapa ini untuk followers lelaki mahupun perempuan.. Hanya untuk kegunaan sendiri...bukan untuk tujuan mengaut keuntungan dan sebagainya..Jangan lupa, tinggalkan komen anda... =)












Okey jumpa lagi..harus sambung buat rancangan mengajar...huhu..

22 comments:

Aini Yunus said...

cantik nyer...nak satu yer..:-)

Puan Kutu said...

akk ambik yg tudung hijau ok.hehe..

Nurin Asyada said...

Comel, Nurin amik satu yer :)

S.n.Fariza said...

SY AMBIL satu lelaki dan 1 perempuan.
comel sgt !!!!!

Pen Biru said...

nak ambik yg tudung biru tu..tq sesangat!

merahitujambu said...

ala2.comelnyaa..rajinnyaa dia..lama x update rindu tgok dia mendoodle..skang terubat ckit..XD

fieha said...

comelnye..kte dh ambik 1..hihi

Mardhiyyah Ridzuan said...

COmel!!! Tudung merah masuk dengan laptop pink tu. =)

p/s: Jemput singgah join kuiz ye. =)

nurdani said...

cantik dan comel sangat lukisan tu

Cik Rose Cute said...

COMEL...HIHIHI

Izz Faizah said...

weeeeee...comeylnye doodle TP :)

Florist said...

comelnya..pandainya kmu buat

keri ikhwan said...

comel je :)

♥Cik Nurfarah♥ said...

nak tempah doodleeeee..lama tak jenguk tuan puteri ni

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

nieza amik satu.. nak letak kat header bloglist..mintak izin ye :)

http://nieyxzhabloglist.blogspot.com/

iN@_D@r!N@H said...

cantiknya sangat2... nak ambil satu yer

iN@_D@r!N@H said...

cantiknya nak ambil satu

arisa nazifa said...

Curik dua , Toce ! ^_^ "

mairah cadburry said...

nk yg warne ungu tu kay? haha, thanks sesangat :)

Cik Jari Manis said...

akak, hehe sya amik semua..cantik sgt!

Cik Syida said...

cantiknye.. nak satu ye.. :D

dhia adawiyah said...

Wieya nak ambil yang warna biru .. hihi .. trima kasih ..