Aug 26, 2012

Henshin!


Dulu guna header dan footer nih...
Melibatkan watak Blackz dengan Tengku Puteri...
Ada mimik wajah tapi tak ada dialog...
sekarang saya nak bertukar...

Henshin!




 Header dan footer baru..
Ada watak Blackz ada watak Tengku Puteri dan tambah watak umi saya lak...heee
Ada mimik wajah, ada dialog..
baru rasa semacam hidup sikit blog..
nak tau apa dialog umi saya sila skrol sampai lantai blog saya...
Walaupun dialog tersebut tak ada kaitan dengan hidup atau pun mati...

Stroke doodle/kartun saya pun dah bertukar macam header baru nih..
Maka tempahan pun sudah dibuka semula...
sementara saya jadi penanam anggur boleh la melukis....
Boleh klik menutab Tempahan dekat atas sebelah kanan blog saya..




Entri Tamat!
Henshin!

28 comments:

Adam Azra said...

Cool :)

Tengku Puteri said...

Adam Azra- trimas...tapi blog kamu lagi cool.. :)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

smart... suka la stroke awak... lovelove

Tengku Puteri said...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ - sy pun suka stroke dysha... Kawaiiiiii... hee

Adam Azra said...

Dysha hebat :D i really love her design. *jealous*

nurdani said...

comel, menarik sebab ada kisah, dialog, unsur humour :)

bariah said...

Amazing XD

nazha anua said...

wah marah betul maknya:)

Nyamuk Terbang said...

kreatif la..blog nie cantik

Ezy Chiaki said...

haha.. comel!
suke sgt..

Uncle Jonni said...

cantik dan kemas... huhuhuuuhu

keri ikhwan said...

kartun hitam putih tetap jd trademark. nmpk unik dan klasik.
smart

Aujinz said...

cantik menarik tertarik kau memang dabom.. XD

Hanamiko Sakura said...

terbaik la.. ;)

macam mana nak buat header + footer macam ni ek??

Tengku Puteri said...

Hanamiko Sakura- camne nak jawab nih eh... sy buat guna photoshop.. tapi template kena design sendiri baru leh masuk footer tuh..

Tengku Puteri said...

keri ikhwan - tuh la..skang sy suka hitam putih..senang utk sy yg malas mewarna nih..heee

Tengku Puteri said...

Aujinz- bom kah saya? hahaha

merahitujambu said...

awok lukis guna tgn ke tu??nampak cm by hand je..

Puan Kutu said...

comelnya header n footer baru..sempoi la siap ada umi puteri tu.haha

Selamat hari raya,maaf zahir batin..:)

محمد رازيق said...

menarik! kreatif. salam perkenalan.

♥Cik Adinda♥ said...

Sis...saya berhajat nak tempah doodle single tue...macam mana yer?ada cara2 nk order ke?

♥Cik Adinda♥ said...

Sis...saya berhajat nak tempah single doodle tue la...macam mana ek?ada cara2 yang perlu ikut ke?

Tengku Puteri said...

merahitujambu- awok... haah by hand... hehe...tuh yg kurang kemas skit..

Tengku Puteri said...

♥Cik Adinda♥- cik adinda.. email sy kalau nk tempah... klik dkat menutab tempahan sebelah kanan kat atas tuh ada cara2 dia...

elyna mirsada said...

comelnyer..awk error sy yg hr 2 cm ne?adobe photoshop..hr 2 wk suh sy print screen kn..

Atiqah Wadiah said...

cantik..nnt nk tempah :)

Mr. Doctor said...

ni dah boleh lukis dalam majalah ujang/apo dah ni.. ustazah cool ! =)

Tengku Puteri said...

MD- hahaha..kompom la PCD rejek... kihkih...