Aug 9, 2012

Segmen Kenali Pelukis Doodle/Kartun Malaysia

 segmen MerahituJambu...

Sepatutnya saya dah post entry nih...tapi dok peram dalam draft..
tengok2 dah 9 hb... Tak kira la walaupun dah abis tempoh...
Kira aci la ye MerahituJambu


syarat :
buat tajuk Segmen Kenali Pelukis Doodle/Kartun Malaysia
pilih doodle yang anda minat/suka kemudian kenapa
kemukakan satu link doodle yang korang rasa dia belum di kenali ramai
kemudian paste entry anda di sini
tarikh tutup : 8/8/2012



Kalau ikutkan hati banyak sangat doodle/kartun yang saya suka..
 dan kebanyakkan yang saya suka kebanyakkan semuanya orang dah kenal...
tapi saya nak kenalkan jugak yang ini ..........

 1. Super Joner

Doodle/kartun dia sangatlah comel! macam kat atas nih..
header dia pun cun habes...nak tau sape dia?
she is a fulltime freelance cartoonist...
kalau tak salah karya dia ada dalam majalah Apo...Hah..apa tunggu lagi..
jom terjah!

Lagi satu blog Masa Kecil Dulu..
Nostalgia zaman kecik2 dengan ilustrasi kartun tersendiri... =)
Bila baca blog nih teringat zaman kecik2 dulu..
kalau ada nostalgia yang hampir sama dengan penulis...
Jom terjah!

9 comments:

amalina husna said...

terjah! =)

keri ikhwan said...

yg first tu comel lukisan dia
yg kedua tu cerita dia memang best. kbnyakannya sama ngan memori saya time kecik. rasanya memori bdk zaman tu semua lebih kurang je kot :D

merahitujambu said...

terima kasih memperkenalkan sy..memang owesome ok...

nurdani said...

wow..memang hebat dalam melukis diorang tu

Madam Jawz said...

oooo.. harus terjah ne..rmai yg berbakat n otai sy xtau

Aujinz said...

Terjahhhh...

cci said...

fuh.. br kenal mereka.. ^_^

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

suke tgk doodle kat sini.. :)

Winnie Mastura said...

comel nya gmbar dia, ohh kartun tuh dipanggil doodle ya :DD