Sep 4, 2012

Raja Sehari

Entry di bawah hanyalah entry iklan sahaja...
Tak ada santapan jasmani,emosi,rohani,zabedah,kiah mahupun senah...
hahahaha...

Rasanya bukan sehari boleh jadi raja..
sebabnya ada 2 pihak kenduri..
maka mungkin boleh panggil Raja Berhari-hari....kihkihkih...

Baru-baru nih ada yang tanya saya di formspring mahupun di komen,
macam mana nak tempah dengan saya?
kenapa klik menutab error??

yang menutab tuh saya pun tak tau pasaipa jadi lagu tuh...
belum jumpa cara mengatasi..

Yang pasti kalau nak tempah dengan saya kartun-kartun seperti di bawah..
boleh inbox fanpage sy, klik sini atau kat sebelah tuh 
atau boleh email sy di farhah_zaidah@yahoo.com

Boleh tengok koleksi tempahan yang lain di sini

Doodle Raja Sehari Haniza..


Doodle Raja Sehari Haniza dengan background...




Doodle Raja Sehari sis Juliana..
Sis Juliana ada blog...
Jom singgah! klik sini

17 comments:

merahitujambu said...

cantik sgtttt....suka tengok....

BiskOt said...

ampun tuanku beriburibu ampun mohon patik harap diampun, gerangannya patik bertandang disini (ceywahh) >e<.

merghiah tgok kartun kawin kt sini.. dan mbuatkan sy fham sstu. terimekasih cik farhah, tocey2.. entry iklan ini sgt bmakna.

Tengku Puteri said...

merahitujambu- tima kasih awk..awk punya doodle pun cantik sgt...sy suka tengok..hee

Tengku Puteri said...

BiskOt- hahaha...eh...? apakah maksud tersurat?? sy kurang arif wahai saudari biskot..hee

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

alala.. cantik sgt.. suke style awak yg baru ne.. nmapak sangat profesional

nurdani said...

cantiknya doodles tu...geramnya sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tengku Puteri said...

◕ Kawaii D Y S H A ◕- tima kasih dysha atas komen membina...heee... (kembang kuncup idung ai tau)...hee

Tengku Puteri said...

nurdani- doodle dani pun cantik la.. gerammmmmmmmmmmmm jugak...hee

Atiqah Wadiah said...

lahai comelnyerrrr <3

nazha anua said...

buatlah komik..

Rien Rose said...

cntik giler!

zulhilmi tempoyak said...

nice2... bleh blanja satu x..?? hehehehe

keri ikhwan said...

jarang tngok (ke first time tengok) karya dgn kaler kat blog nih.
cantik woo..
kemas je lukisan tu. tak macam saya. berserabut

Tengku Puteri said...

keri ikhwan- haha..jarang eh? sy pun rasa macam 1st time masuk karya bewarna sejak blog jd htam putih kelabu asap nih..hee..

awak punya pun kemas la..biasa la lelaki punya style..

anamizu kaito said...

eeeeee xtau nk kata apa aih .
comellllllllllllllllllllll !
hehe


cdg nk tempah template la..
nak yg itam putih camni..
mcm best je tgk byk kartun2.
cik ana nk tempahla nti..hehe

Cikgu Ma said...

sampai masa ehem2 nak tempak gak la...

Uncle Jonni said...

weewitttt... gojes ah... huhhhuhu