Oct 3, 2012

Contest Blog Siapa Yang Kawaii itu






Lama dah tak join mana-mana segmen ka contest ka..
Kali terakhir join contest kat entry ni
dah selamat dapat hadiah tempat pertama pun yang tuh..

lupa nak share kat blog sebab masa tuh kalut ngan praktikal...huhuhuh...

Kali nih nak memeriahkan contest Kawaii Dysha...
Hah..! hadiah dia pun buat gua tak tidur malam der...
bukan sebab bulu mata gua kena potong..
tapi..
perghhhhhhh..hadiah dia...
tak caya jom lah memeriahkan sekali...

Nak tag sape nih...adesss...
tag :
Adamazralicious

yang lain-lain pun jom lah....

nak masuk jugak klik banner kat atas tuh...



13 comments:

Adam Azra said...

hehee. goodluck :)

blog tak kawaii ni. segan nak join. hahaha

Tengku Puteri said...

Adam Azra- blog kamu kawaii lah.. blog sy nih dawaii je..hahaha..tuh pun buat2 tak segan..kihkih...

Aujinz said...

blog saya tak kawaiii... XD

Cikgu Ma said...

hngpa pun join na./..baguih2...blog org seni memang patut join..^_^

Jna marcello said...

selamat bersegmen ;))

Aina Sofea said...

Good luck ! Kawaii blog ni .. Hehe

keri ikhwan said...

blog saya tak kawaii, takleh join

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Selamat Pagi :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah cantiknya blog ni!=) Suka tengok.^^ Jom join segmen saya!^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

Afifah Hayati said...

Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

rAIHan said...

singgah sini,,salam blogger ^^

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html