Oct 16, 2012

Kalau


Niat di hati nak peram dulu kartun nih..
tapi semalam kawan call tiba-tiba bagitau nak balik ukm awal skit..
sebabnya ada masalah sikit dari rancangan awal..
18 hb ambil jubah konvo..
23 hb konvo sesi petang...sidang last...

Makanya pagi ni aku tergesa-gesa update blog..
sebab aku malas nak bawa laptop...
Oleh sebab takut kena sumpah seranah dek kamu-kamu semua
janji tak ditepati...
aku post kartun pagi nih...hehehehe...

Tajuk, macam biasa...aku cukup gagal nak cari sebuah tajuk..
kartun nih tak cukup menggeletek...aku tau...
tapi layan je lah...





.
OK...Entry tammat..!!
jumpa lagi lepas konvo...

p/s : agak-agak kartun tudung flowerhorn tuh pass tak nak hantar ke Gila-Gila??
kihkihkih...

28 comments:

Encik H said...

first!! hip hip hooray!!

Encik H said...

erkk..kesian mek nab..hahaha

p/s: tudung flowerhorn tu patut hantar kat Ujang..xpun Apo? sebab market Gila-Gila rasanya dah tak hebat macam dulu2..kot..zzzz

cHeRyNa PiReS said...

hantar jelah...mana tau ada tuah!

eh, kerek betul hubby buta nieh la...tp kelakar...hahaha..

Tengku Puteri said...

Encik H - wah..! akhirnya dpt gak en.H jdi pengkomen 1st..! tuh la gila-gila skang xmcm dulu..tapi baru2 nih gila2 ada kuarkan borang kat majalah diorang utk hntr kartun...heeee

Tengku Puteri said...

cHeRyNa PiReS- hehehe...sebab bini dia lagi kerek...kihkihkih

encik aed said...

Lakinyer yg buta ke.. Bininyer yg buta.. Hahaha

nurdani said...

boleh sangat hantar ni dekat Gila-Gila. meletops

Tengku Puteri said...

encik aed -hahaha..haah kan mcm bini dia lak buta...kihkihkih..

Tengku Puteri said...

nurdani- hehehe....x cukup gila lagi nih dani..

Aisy Nasiha said...

amboi sukanya encik H tu.... nk first aje... akak sokong htr katun tudung flowerhorn tu...mesti ramai suka

Haris Khairuddin said...

biasa la tu.. kalau bini perasan lawa, laki kena la sedarkan balik. kena sedas kat kepala ko.. memang ayat makan dalam.

pasal tudung flowerhorn tu rasanya jangan la... hoho. jangan tak hantar. orang kata cuba nasib kan?? ;p

Tengku Puteri said...

Aisy Nasiha- hehehe... Encik H memang cmtu akak...hehe...tima kasih menyokong..! kihkihkih..

Tengku Puteri said...

Haris Khairuddin- hahaha...biasa la pompuan...dh suami dia xnmpk...dia lah puji diri sendiri...kihkihkih..

uihh...ingatkan jgn hntr pasaipa... hahaha...ok2..

Haris Khairuddin said...

huhu.. saja ja nak buat gimik. ;p

orang yg x nampak ni Allah bagi kelebihan kat deria2 yg lain. kadang2 dorang lagi 'nampak' keindahan dari kita yang ada mata. ;D


dah pernah baca blog ni x? ni bukan segmen ke apa ke? just saje nak share entri blog ni.. http://cerolian.blogspot.com/2012/10/6Pet.html

Adam Azra said...

sumenya kalau.. :D hahaha happy je laki dia kenakan bini dia :D

Cikgu Ma said...

awat terer ngat lukih ni...

haha...buta2 mata mulut berbisa laki dia naaa....

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

hahaha.. amik sekali, org laki memg pndai kenakan kita balik.. selalu je kena bahan ngan lokong..

merahitujambu said...

ahahahaha..tp semua dh jodohkan..cantik ke lawa ke letak tepi..bahagia penting

Aujinz said...

kalaulah kalauuuu... koh koh koh

Uncle Jonni said...

ya... nampak gaya si suami kena tidur di luar malam ini....

kehkehkehkeh

EZAN IDMA said...

hahahahaa

Penyuluh Perikanan said...

salam kenal sobat
blog yang bagus
postingannya banyak memilikigambar yang menarik dan saya menyukainya
terima kasih

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Hahaha..adeh! Terbitkan buku gila-gila sendiri la farhah.. ^-^

Syarafi[skyforce331] said...

haha..best!!...boleh masuk ujang niii :D

ct_saggie said...

huhu...tersenyum sini saya..hai lawatlah blog saya

-meeSUPERGIRL- said...

tgk laki dy bijak . hahahah . isteri pasan jee

Nana Zone said...

hahaha..lawak2

TiranaAduka said...

delete komen ini.
Tirana aduka klik 1 nuffnang kt sini.