Oct 14, 2012

Tiada Tajuk




Cerita seterusnya..
nantilah saya update cerita di atas...
sebabnya jiwa sedang kacau...
kalau jiwa tak kacau pun saya yang kacau jiwa...
hahahahaha...

Tapi tiada tajuk yang pasti...boleh bagi tajuk..?? heee
eh...siapa yang dapat angka 2222 kat bawah sana nuh?
ada sesuatu saya lukiskan untuk kamu...
nanti ya...

Broadband sy slow kembali, bagi yang singgah dan komen dan saya tak terjah semula...
nanti saya terjah...pasti..!

29 comments:

keri ikhwan said...

Jngan tergantung stakat ni sudahla. sila siapkan secepat mngkin :D

Encik H said...

wahhh..tak aci la 2222 dapat something..nak unfollow pastu followw balik aci x? hahaha

Tengku Puteri said...

keri ikhwan- hehehe..entry sblum nih pun ada tergntung keri....komen kamu mngingatkan sy entry tergntung sblum nih...moga mood dtg secepat mungkin...hee

Tengku Puteri said...

Encik H- tak aci lah macam tuh encik H... tuh kira kategori tak setia...hehehehe... eh...rasanya utk En. H ada jugak...tudung flowerhorn...kihkihkih

Encik H said...

hahaha..kalau unfollow pastu follow balik pun bukannya dapat 2222..dah 2229 pun skg..:D

Tengku Puteri said...

Encik H- hehehe...next 3333...hahahaha...jauh punya target lambat lagi en.H nk berpaling tadah unfollow sy kan..kan..kan...

Encik H said...

tu la..rugi kalau berpaling tadah sekarang..hahaha

nurdani said...

tajuknya.... mak abahku oyeyeh. k tak lawak. *tutup muka i dengan tapak kaki.

Sanji Ngatmi said...

syok nya dapat hadiah ..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

wahhhh nak jugak, same la tenet kite... tp terjah tetp terjah..hikhik

Haris Khairuddin said...

updet jangan x updet.. cuma jgn lambat sangat je la.. ;]
pasal tajuk x dpt nak tolong.. x tgk llagi the whole comics. ;p

:: Mrs.Eady :: said...

wahh wahh..

merahitujambu said...

siapa yang kacau awak tu?hehehe..cpt la nk tgk komik terbaru awk ni

cHeRyNa PiReS said...

tak sabar nak tunggu lukisan2 seterusnya. will be waiting:)

elyna mirsada said...

ehehe..dpt hadiah..wow..^_^

Aujinz said...

amboihh.. amboihhh... kitorang takde something ker?.. koh koh koh

keri ikhwan said...

Tau takpe. yg sblum ni pun tergantung. hari tu janji nak smbung.
Janji mesti ditepati jgn dicapati haha...

Tengku Puteri said...

nurdani- hehehe...salah...salah... kihkihkih...

Tengku Puteri said...

Sanji Ngatmi- eh..bukan hadiah berupa peti ais 6 pintu...hehehehe.. kartun cikai saya saja lah...

Tengku Puteri said...

Haris Khairuddin- hehehe...dah siap..!! cuma malas nk publish lagi...kihkihkih...boleh ke cmtu...?

Tengku Puteri said...

◕ Kawaii D Y S H A ◕- sy xder hadiah mcm dysha dok bagi tuh...huhuhu..

Tengku Puteri said...

:: Mrs.Eady :: - wiwiwiwi...hehe

Tengku Puteri said...

merahitujambu- heee...nyanyian sampaikan salam versi adira yang mengacau ati sy...heee

Tengku Puteri said...

cHeRyNa PiReS - terima kasih atas kesudian menunggu...hehehehe...anda akan dilayan tidak lama lagi...hee

Tengku Puteri said...

elyna mirsada - emmm...emmm... nak kata hadiah pun bukan...kartun je..huhuhu...

Tengku Puteri said...

Aujinz-xder something2 punya... nothing..! heee... kamu dah super power melukis lah...

Tengku Puteri said...

keri ikhwan- kalau jnji dimungkiri xbleh ke keri..? heeeee...

Cikgu Ma said...

awat terer ngat? ajaq kami sama..hihi..


***kami ada cs3 jgk..awat kaler dia tak keluaq banyak macam tu pun?

see, buta kemodenan dan kecanggihan..hahaha

Adam Azra said...

nak gak kena lukis :D