Feb 23, 2012

Drama Sebabak : Oh! Menantu..


Hai...TP disini.. 
Jom layan drama sebabak TP.. hari nih TP nak bercerita fasal awek cun...
Drama sebabak kali nih versi malas..malas nak buat frame banyak2..huhu...
tapi doodle TP versi baru...macam doodle di header dan footer Istana Cinta..







































Errrr..Kecantikan wanita : memikat atau menjerat? heee..
moral value buat la sendiri malas TP nak hurai panjang2...kehkehkeh...


p/s: akhir-akhir nih broadband sangat slow..susah nak on9..hukhukhuk..
terlepas drama sebabak yang lain? boleh klik page drama sebabak yang ada kat sidebar...

Feb 17, 2012

Takut


Salam Jumaat buat semua...
Jom layan doodle versi malas TP..malas-malas pun Janji mesej sampai ye dak...kihkihkih..


















Macam mana nak jawab soalan hantu nih?? heee

Entry tamat! jumpa lagi...

Feb 8, 2012

Teka-Teki




Doodle versi malas sikit..
tapi sebab nak update blog jugak..
maka saya lukis jugak la..harharhar..









Entry tamat!

p/s: Ayan bukan nama sebenar..masa kecik-kecik dulu beliau tak pandai sebut aiman jadi sebut ayan..
sampai ke besar kami panggil dia ayan...beliau banyak bercakap...