Nov 21, 2012

Bedtime Story # Pertemuan


Pada suatu malam..
di sebuah taman bunga, kelihatan seorang lelaki resah menanti seseorang.....



Bersambung...kalau rajin...hehe...

Nov 20, 2012

Sebab-sebab saya tak update blog



Sebab pertama, idea tak der..
kalau dah idea tak der haku nak lukis natang apa...
hehehe...
lama je aku tatap kertas...pastu kertas lak tatap aku..
last2 baring-baring terus terlelap..
apa pun tak dak...

Sebab kedua aku diserang penyakit malas..
penyakit nih tak dak ubat..
kalau boleh nak goyang kaki dari pagi ari nih sampai pagi esok...
syok woo dok saja..hehehe

Kalau aku dah mula tengok citer Kamen Rider...
memang aku tak ngadap dah blog ke apa..
dari satu episod ke episod yang lain...
sampai naik juling bijik mata...
hehehe...

Hah...yang nih sebab paling kronik lah..
kalau aku kehilangan mud...
bukan Mahmud ye..Mood..

Kalau dah hilang aku tak tau nak cari celah mana..
kadang-kadang aku pun tak tau punca..hahaha...

Biasalah perempuan selalu main dengan emosi...
terutama akulah... harharhar....

Anda plak macam mana?? hehe


Owh ya...ari tuh aku ada janji nak bagi kartun kat followers yang ke 2222...
ha..nih dia...

Silalah amik en. pemilik blog Everything's Everythings...


Kalau sebelum nih pengomen lelaki kat blog saya nih cuma 2,3 kerat je..
3 orang muka kat atas nih je..
agak-agak kenal tak eh...heee...
ketiga2 pelukis jugak nih...cer teka...heee
skang Alhmdulillah dah berkerat2...eh...hee



Kartun sterusnya...InsyaAllah...
Ok...tima kasih...pada yang sudi singgah walaupun saya jarang post entry...huhuhu
ok..entry tamat! 

Nov 6, 2012

Ilham...




Encem tak abang kartun nih? hee
Ilham ada...mood je tak der....
Sekadar update blog untuk bagitau blog saya masih maujud....

Lalalalalalalalalalalalalalalala...