Feb 28, 2013

Kencing


Lama tak update blog tiba-tiba muncul entry kencing...
Tajuk entry  semacam je bunyi...bukan nak cerita kencing tak lawas ke hape...
Bukan-bukan.. sistem perkumuhan aku masih ok..
Emm...baca je lah ye...heee
















Jumpa lagi..!

Owh ya...sy ada jual shawl lace bleh tengok kat page Istana Cinta 

12 comments:

Haryz Khairuddin said...

nasib baik dia dah lari dulu.. kalau tak, memang kena tibai dengan kawan dia tu. haha.. ;P

yayath said...

hehehehe~~lame da x jenjalan kan cni:)

nurdani said...

tension je yang terkena tu.hhahaha

Sheila Salim said...

Assalamualaikum puteri, hee rindu nak baca komik online awak ni. hee. amboii kencing tak beragak nak tanya! hahaha lukenabeb! hahaha

W. Mastura said...

haha , macam tu pulak . HUHU . akak farhah apa khabar ? dah lama tak dengar cerita tentang akak :)

IBkartun said...

lol...ni kalau tak perhati betul.Boleh salah faham ni xD

merahitujambu said...

berdebar tunggu jawapan..alih2 terkena..ahahaha

FarhanahAdzlan said...

klau kena kat saya camtu memang dapat balik kat die balik camtu jugaklahh hahaha tp lawaklaa :)

Dezee said...

heihei..kalau Dezee kena mcmtu Dezee cakap alamak! lawak2nya! lawaknya! dengan nada tak ikhlas..heihei.

Sweet and Lurvly said...

Heheee.. lawak gak...

Sweet and Lurvly said...

Lawaknye...

Mr. Doctor said...

Haha.. Ni mesti ustazah buat teka teki dalam kelas ni..