Jun 18, 2013

Tengku Puteri Wardrobe

Comel tak vector ke karikatur ke saya pun dah tak tau beza.. hahaha..
1st time buat macam tuh..heee...

Emmmm...sebenarnya...sambil kuis-kuis kaki..
Malu nak cakap... emmm...

Kalau rajin... jemput lah singgah ke page baru saya di sini
Kalau lagi rajin silalah like... heee...

Saya ada menjual pakaian muslimah, tshirt Nursing untuk ibu-ibu menyusu..
Stokin berubat dan In syaa Allah esok ada update syria Uzma II jenama Raudhah..

Ok jumpa lagi..! nanti saya update komik lak ye.. 


15 comments:

keri ikhwan said...

woww... first time dah superb macam ni?

pandai pilih warna tu... dan sangat kemas.

pakai tablet ke pakai mouse je?

Cik Ezy said...

ok.. nk g singgah la ni..
hikhik

DEZEE @ DHAGI said...

Kami mahu komik..kami mahu komik..hehe.

Puan Bee said...

rajin juga ni dlm duk kekangan idea pun :)

Tengku Puteri said...

keri ikhwan- pakai mouse + tablet keri... x kemas mana pun awk.. lama jugak masa amik nk wat muka je pun dri kul 10 pagi smpai kul 2 petang...hohohoho...patut lah kalau org amik upah vector/karikatur mahal...

Tengku Puteri said...

Cik Ezy- heeee...tima kasih puan ezy..hehehe

Tengku Puteri said...

DEZEE @ DHAGI - ok2 jgn buat rusuhan..sy akan bagi komik...heeeee...

Tengku Puteri said...

Puan Bee- heee...sebab kekangan idea lah kuar entry nih akak..hee

Cik Cempaka said...

good luck in your business ^^

merahitujambu said...

nnt sy jengah ya..cantik laa vektor tu..comel sgt..selamat berniaga ya

cik hani said...

Hi..
Singgh sini dr ezy blog..

Nnt snngh page tu plak.

Atiqah Wadiah said...

cantik..kreatifnya dia :)

ary_lee said...

chantek.. Jeles nya @_@

husna zahidi said...

weweeet..dah ada kedai on9 lah..hehe..
All the best kak farhah..;)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. lawanya mata tu. heee nampak lebih real tau. heee semoga sukses dalam bisnes tau. hehehe