Feb 28, 2013

Kencing


Lama tak update blog tiba-tiba muncul entry kencing...
Tajuk entry  semacam je bunyi...bukan nak cerita kencing tak lawas ke hape...
Bukan-bukan.. sistem perkumuhan aku masih ok..
Emm...baca je lah ye...heee
















Jumpa lagi..!

Owh ya...sy ada jual shawl lace bleh tengok kat page Istana Cinta 

Feb 4, 2013

Entry Cinta


"Aku Hanya Ingin Bersamamu...
Kerana Aku Telah Terlanjur Mencintai..."
-Novel Setia Hujung Nyawa-


Rasanya lama jugak aku tak update blog...
Baiklah-baiklah saya muncul semula dengan entry cinta...

Ya cinta...
Cinta kadang-kadang mampu menjadikan seseorang itu buta dan tuli...
Hebat bukan kuasa cinta? ewahhhhh serius pulak daku nih... Layan je lah kartun nih..
Malas nak taip...dan saya tau kamu pun malas nak baca panjang-panjang berjela...
Maka biarlah kartun saya bercerita...

Setiap orang pernah bercinta bukan..?
cumanya mungkin ada yang jumpa cinta sejati..
dan tak kurang juga cinta hampeh... 
tapi korang tahu tak apa yang CINTA perlukan?
CINTA bukan nama orang ye...bukan2...



Cinta tak perlukan janji-janji manis mahupun kata-kata manis..
atau gula-gula yang manis...
Bukan jugak kencing manis..
bukan2..


Cinta jugak tak perlu nak belah dada dengan kapak..
untuk x-ray hati segala....
kalau belah jugak tuh tandanya tak lama dah mampos...
hehehe...

CINTA jugak tak perlu nak redah lautan api..
Lautan tak berapi pun belum tentu kamu mampu redah...
Tak payah buang tebiat..
Tapi...
Cinta cuma perlukan satu perkara...
satu perkara yang mampu mengubah hidup kita...




CINTA perlukan ijab dan qabul...
Lafaz keramat yang dinanti-nantikan oleh setiap gadis..
Apa guna bercinta kalau tak nikah..?

Mencari yang HALAL itu kan FARDHU...

Emm...apa lagi ye cinta perlu?? Sila Tambah sendiri... hehehe...
Daaaaaaaaaaaa...jumpa lagi... =)