Jun 24, 2013

Sabah Bahhhhhhhhhh...



Design Kad jemputan Walimah Shuhada..kawan saya..
Alaaa... kawan saya yang saya pernah saya femes kan  watak dia
dalam cerita Tudung Flowerhorn.. ingat lagi? heee

Dah selamat nikah kawan saya ni 2 hb jun yang lalu..
dan rezeki dia dapat posting semenanjung..

Saya?? saya dapat Negeri di bawah Bayu... hukhukhuk
Kalau saya nikah cuti bulan 5 ari tuh mesti terlepas jugak semenanjung nih...hehehe..
tak per lah rezeki untuk kumpul duit elauan banyak-banyak kat sana kot...
Positive..!!



Ada followers saya orang sabah?? komen bahhhh... heee
ok jumpa lagi dalam entry seterusnya..

Jun 18, 2013

Tengku Puteri Wardrobe

Comel tak vector ke karikatur ke saya pun dah tak tau beza.. hahaha..
1st time buat macam tuh..heee...

Emmmm...sebenarnya...sambil kuis-kuis kaki..
Malu nak cakap... emmm...

Kalau rajin... jemput lah singgah ke page baru saya di sini
Kalau lagi rajin silalah like... heee...

Saya ada menjual pakaian muslimah, tshirt Nursing untuk ibu-ibu menyusu..
Stokin berubat dan In syaa Allah esok ada update syria Uzma II jenama Raudhah..

Ok jumpa lagi..! nanti saya update komik lak ye.. 


Jun 12, 2013

HAI


Tempahan Header kak bee..
Header versi komik..
Nak tengok header kak bee boleh pi terjah blog kak bee.. klik sini


Fuh fuh fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

Berhabuk dah istana saya nih rupanya...
Gundik? Owh Gundik?

Eh..silap..
Mak inang??? dayang-dayang?? 
tak kemaskan istana beta ya..
berhabuk dah nih...

hehehe..

Hai... saya masih wujud...cuma kekangan idea membuatkan saya tiada di sini...
ok..jumpa lagi..!